Nyári jóga- és életmódtábor Hvar szigetén

Hvar város

Hvar körül a tenger teljesen más, mint bárhol a világon. A víz ugyanúgy sós, a szél ugyanúgy simogat, a Nap ugyanúgy melegít, a mélység és az ég kéksége sem nagyon más, mint máshol, ezen a szigeten azonban ősi, minden sejtet átitató erők hatnak. Olyan erők, amelyek egészen különleges szakrális helyeken, csomópontokon keresztül érhetők el. Tökéletes hely, hogy a jógagyakorlatok révén megtaláljuk benső erőforrásainkat.

Hvar   Hvar város

Hvart az Adria egyik gyöngyszemeként a Föld tíz legszebb szigete közé sorolják. Türkizkék öblök, olivaligetek, szőlőskertek, zöldellő pineaerdők, valamint kábító illatú rozmaringok és levendulamezők csodálatos egyvelege. A mediterrán jellegzetességeket külön-külön újra mindig felfedezhetjük a dalmát szigetvilágban, ám Hvar szigetén együtt alkotnak felejthetetlen összképet.

A Symbolon-jógatáborok sorában az idei a negyedik év, ám az első, amikor két tábort tervezünk.

Időpontok:

  1. tábor: 2015. június 22–július 1.
  2. tábor: 2015. augusztus 10-19.

A júniusi időpontra várjuk azok jelentkezését, akik most ismerkednek a jóga világával, ezért korábban szerzett gyakorlattal nem vagy részben rendelkeznek, továbbá ekkorra várjuk szeretettel a senior korosztály tagjait.

Az augusztusi időpontra várjuk azon jelentkezőket, akik mélyebb jógás tapasztalattal rendelkeznek, ugyanis több erőt igénylő, dinamikus jóga órákra számíthatnak. Egyúttal a tábor többi programját is intenzívebbre tervezzük.

Helyszín: Vrboska, Hvar-sziget, Horvátország (Dalmácia)

vrboska

Szállás: 2–5 fős klimatizált apartmanokban, melyekhez fürdőszoba, WC és felszerelt konyha tartozik.

Az apartmanok a tengerparthoz közel vannak, felár ellenében egyedül is kibérelhetőek.

A kertben grillező és bográcstűzhely is rendelkezésre áll.

Internet (wifi) a közös társalgóban érhető el.

Utazás: egyénileg hálókocsis vonattal vagy autóval. Telekocsik megszervezését támogatjuk, így az utazás is közös élmény, s a költségek is megoszlanak! Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba!

Étkezés: egyénileg illetve ajánljuk közösen, közösségi élményként, mely így szebb színeket, s ízeket tálal elénk.

Programok: jóga és légző gyakorlatok naponta kétszer, tibeti hangtál, Transzformáció Játék, előadások, jóganidra, meditáció a természet szent erőközpontjaiban (barlang, hegycsúcs, labirintus, tengerpart), film-est, kirándulások, városnézés, strandolás

Részvételi díj: 240 Euro/fő/9 éj

A szállásdíj 5 év alatt gyermekeknek nincs, 18 év alatt 50%!

Vrboska6   Vrboska8

Vrboska, a szálláshelyünk négyszáz lakosú halászfalu, védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén épült. Hajdan Velence téli kikötője volt, csatornák és azokat összekötő hidak teszik néhol Velencéhez hasonló hangulatúvá. A település egy mély és keskeny öböl partján terül el, szőlőültetvények, olíva ligetek és tűlevelű erdő övezi.

Vrboska4   Vrboska5További információ és jelentkezés:

Wanshart Erika: erika.wanshart@gmail.com, (30) 346 7886

Csörgő Zoltán: csorgo.zoltan@tkbf.hu, (30) 991 2766

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük