Aktuális

Kedves Látogatónk!

A Javasnaptár szavaival élve  célunk, hogy “egyszerű, átlátható, praktikus segítséget nyújtsunk a mindennapokban azoknak, akik a gyakorlást, a tanulást, a képességek fejlesztését tűzik ki célul maguk elé. Minden napnak megvan a maga feladata, s nagy segítséget jelent, hogy a hagyományok útmutatásai alapján rendet tudunk teremteni tennivalóink között és ezeket az idő változó természetéhez igazíthatjuk.”

Az évkör ezen szakasza a Halottak Napi készülődés jegyében zajlik, fogadjátok szeretettel az alábbi videót:

 

Aktuális” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Kedves Zoli és Erika,

  a január 1-i, évkezdő csoport tagjaként hadd fejezzem ki hálámat nektek, amiért oly sok energiát fektettetek belénk 🙂
  (Nem találtam e-mail címet hozzátok, ezért írok ezen a felületen.)

  Nagyon jól éreztem magam, szükségem volt rá, hogy olyan emberekkel legyek együtt, akik hasonlóan gondolkodnak, és hasonlóan törekszenek.

  A médiumi írás pedig hatalmas élmény volt számomra, csodálatos örömmel töltött el, hogy tényleg kikapcsoltam az agyamat, és ennek ellenére – vagy épp ezért! – ömlött belőlem a gondolat. Mindig sokkal jobb voltam írásban, mint szóban, de hogy ez így tud működni, az nagyon izgalmas, új terület számomra. Ahogy most visszaolvasom a tegnap leírtakat, megfogalmazódik bennem, hogy mi a különbség a hagyományos írás és a médiumi írás között: az, hogy a médiumi sokkal mélyebbről, szívből jön, megérint, betalál. Olyan, mintha egy bölcs szólna belőlem, valahonnan.
  Igen köszönöm hogy beavattatok ebbe! Fogom gyakorolni.

  Nagyon erősek, és finomak voltak a meditatív jellegű relaxációk is, (a jóga nidra, és társai) bár megvallom, számomra egy kicsit sok volt, a végére majdnem elaludtam, ami nem volna baj egyébként, csakhogy szerettem volna egy picit többet kommunikálni. Talán ha a jóslós-beszélgetős rész picit hangsúlyosabb lett volna, a relax meg kevesebb..de hát ez persze egyéni. Mindazonáltal csodásan éreztem magam.

  Úgyhogy nagyon köszönöm a Nagyszerű Évkezdetet,
  s Boldog Folytatást nektek!

  Szeretettel :
  Adrienn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük