6-7. Symbolon jóga- és életmódtábor Hvar szigetén

Vrboska

Már most érdemes a nyárra, a vakációra gondolni és előre tervezni: két választható időpontban tölthetsz 10 vagy idén akár már 20 napot gyönyörű környezetben, jógával és további nagyszerű programokkal!

IDŐPONTOK: 2016. július 30-augusztus 8., augusztus 10-19.

HELYSZÍN: Vrboska, Hvar-sziget, Horvátország (Dalmácia)

Hvar város8

Hvart az Adria egyik gyöngyszemeként a Föld tíz legszebb szigete közé sorolják. Türkizkék öblök, olivaligetek, szőlőskertek, zöldellő pineaerdők, valamint kábító illatú rozmaringok és levendulamezők csodálatos egyvelege. A mediterrán jellegzetességeket külön-külön újra mindig felfedezhetjük a dalmát szigetvilágban, ám itt Hvar-szigetén együtt fordulnak elő, felejthetetlen összképet alkotva.

Hvar szigete nagyon különleges, mert olyan erők hatnak ott, amelyek csak szent helyeken érezhetők. Mitől lenne szent Hvar? A régmúltja, az ősidőkbe visszanyúló kultúrája miatt? Tény, hogy a sziget történelme jócskán tartogat meglepetéseket. A fekvése miatt? De hiszen többszáz kisebb-nagyobb sziget van Dalmáciában! Mitől misztikus mégis ez a sziget? “Látók” azt mondják, hogy a sziget alatt egy hatalmas drágakő van és az sugározza gyógyító erejét… Aki ennél valamivel kézzelfoghatóbb magyarázatot szeretne, az eljátszhat velünk együtt a gondolattal, hogy a szent helyek energiáját gyakran azzal magyarázzák, hogy Gaia, a Föld nevű élőlény valamely csakrájával állnak kapcsolatban. Hvar szigetén mintha mind a hét csakra, erőközpont meglenne, amelyek a sziget “hegygerince” mentén összpontosulnak! Mindhez a sziget érdekesebb-jelentősebb települései is kapcsolódnak. Mi a táborban eme szakrális életút, energiaösvény mentén látogatjuk végig majd ezeket, városnézésekkel, természetjárásokkal, keresve-találva a csakrák működésének nyomait, s hozzákapcsoljuk napi gyakorlatainkat, szertartásainkat témáinkat, előadásainkat is, hogy minél emelkedettebbek legyenek erőink és mi magunk is.

Vrboska8

ÁRAK: 270 euro/fő/9 éj. Amennyiben mindkét turnusra jelentkeztek, 10% kedvezményt biztosítunk a költségekből + mi fizetjük Számotokra a két tábor közötti pihenőnap éjszakáját is! A 20 nap ára így: 490 euro/fő/19 éj. Az ár tartalmazza a szállás, a teremhasználat, a jógaórák, a hangtálterápia, a meditációk, az előadások, a helyi látványosságok ismertetésével egybekötött városlátogatások és a többi közös programon való részvétel díját! A szállásdíj 5 év alatt gyermekeknek nincs, 18 év alatt 50%! A jelentkezés feltétele 100 Euro előleg befizetése személyes találkozás során vagy banki utalással. Az előleg befizetésének határideje 2016. május 31. Amennyiben a turnusok addig nem telnek be, lehetőség van utána is jelentkezni!

SZÁLLÁS: 2–5 fős klimatizált apartmanokban, melyekhez fürdőszoba, WC és felszerelt konyha tartozik. Az apartmanok a tengerparthoz közel vannak, Internet (wifi) a közös társalgóban érhető el.

vrboska

Vrboska, a szálláshelyünk négyszáz lakosú halászfalu, védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén épült. Hajdan Velence téli kikötője volt, csatornák és azokat összekötő hidak teszik néhol Velencéhez hasonló hangulatúvá.

PROGRAMOK: napi két jógaóra, tibeti hangtálterápia, ájurvéda, Transzformáció önismereti Játék, jóganidra, előadások, meditáció a természet szent erőközpontjaiban, film-est, helyi látványosságok ismertetésével egybekötött városlátogatások és kirándulások, strandolás-pihenés-töltődés, szuper csapat 🙂

UTAZÁS: Egyénileg, hálókocsis vonattal vagy autóval. Telekocsik megszervezését támogatjuk. Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba.

További információ és jelentkezés:

Wanshart Erika: erika.wanshart@gmail.com, (30) 346 7886,

Csörgő Zoltán: csorgo.zoltan@tkbf.hu, (30) 991 2766.

Facebook: https://www.facebook.com/events/143828875982755/

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!

Vrboska8

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük