Javas Évkönyv 2020

2.900,00 Ft

Javas Évkönyv 2020

A 2020-as Javas Évkönyv egy valódi életvezetési tanácsadó. Komplex és széleskörű. Használható kézikönyvnek, de akár határidőnaplónak vagy asztali naptárnak is.

Elfogyott!!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A 2020-as Javas Évkönyv egy valódi életvezetési tanácsadó. Komplex, és széleskörű. Összegző információs rész található arról, hogy az adott állatövi jegynek mi a szimbolikája, az életkori analógiája, s a kozmikus, évköri és természeti helyzetéből fakadóan milyen feladatok, lehetőségek állnak előttünk. Melyek a csillagjegyhez tartozó testtájak, szervek? Milyen gyógynövények mikor gyűjthetők?

Valaha az évet a Nap járása alapján négyfelé osztották. Az év hónapokra osztása is a kozmikus erőkhöz igazodott, amit eredetileg a Napnak az Állatöv következő jegyébe lépése jelzett. A Javas évkönyv ezért nem a hónapok utóbbi időben megszokott rendje szerint teszi követhetővé az idő alakulását, hanem az asztrológiai jegyeket veszi alapul. Az év kezdete is a Nap „életéhez” igazodik, ezért a Nap, a fény születése jelzi – a hajdani szoláris alapú naptárakhoz igazodva – az év kezdetét.

A névnapoknál feltüntettük – fekete betűkkel – a ma általános szokás szerinti neveket, mellettük pirossal jelennek meg ősi neveink a magyar, hun, török népek hagyományaiból.

//

További információk

Tömeg 0.3 kg
Méretek 18 × 24 × 2.2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Javas Évkönyv 2020” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…