Boldizsár Ildikó, Farkasházi Réka Igazi karácsony CD melléklettel

3.199,00 Ft

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Mi a karácsony titka? Mitől válik igazán különlegessé ez a nap? Vajon látható-e az igazi ünnep, vagy egészen más módon találhatunk rá?
Farkasházi Réka az Igazi karácsony című, daljátékot és mesét is tartalmazó képeskönyvben azt kutatja, miből fakad ennek az ünnepnek a valódi varázsa. Boldizsár Ildikó meséjében a Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ. A könyvhöz tartozó CD-n pedig a Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar meghitt vagy éppen vidám karácsonyi dalai segítenek abban, hogy kicsik és nagyok együtt fejtsék meg, milyen is az igazi karácsony.

Belehallgató:

A könyv a Kolibri gondozásában jelent meg, és a bevétellel – a Csodapont Alapítványsegítségével – a KórházSuli programot támogatják. Utóbbi olyan súlyos betegségből gyógyuló gyerekek oktatását segíti elő, akik hosszú ideig kénytelenek kórházban vagy otthon lenni, és kiesnek a tanulásból és a közösségi életből. A KórházSuli keretein belül középiskolás és egyetemista önkéntesek segítenek abban, hogy ezek a gyerekek pótolhassák a lemaradásukat és a tanulmányaikban lépést tarthassanak a kortársaikkal.

http://konyves.blog.hu/2017/11/08/az_igazi_karacsony_a_szemnek_lathatatlan

2017. december 10-én lemezbemutató koncert a MOMKultban!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Boldizsár Ildikó, Farkasházi Réka Igazi karácsony CD melléklettel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.